Головна » 2013 » Липень » 16 » Зустріч з медиками
12:04
Зустріч з медиками

12.07.2013 року у м. Надвірна відбулася зустріч голови громадсько-політичної ради Надвірнянщини Лесюка Ярослава Юрійовича з колективом пологового будинку Надвірнянської центральної районної лікарні, за участю головного лікаря Надвірнянської ЦРЛ Ємельянчука Сергія Васильовича та головного лікаря пологового будинку Барчука Ярослава Миколайовича. На зустрічі обговорювалися питання медичного обслуговування пацієнтів даного закладу, дискусії з колективом, щодо різного роду професійних і непрофесійних проблем та шляхи їх подолання.

У результаті непростого обговорення болючих проблем, як зі сторони медичних працівників, так і зауважень на адресу медичних працівників зі сторони громадськості, прийнято спільне рішення – допомагати одні одним у напрацюванні шляхів, щодо подолання зауважень, які були предметом дискусій на зустрічі, а також запланували на жовтень місяць провести повторну зустріч громади з колективом пологового будинку, зі слуханням виконання поставлених на обговорення питань, які були домінуючі на сьогоднішній зустрічі.

Категорія: Події | Переглядів: 783 | Додав: Адмін | Теги: Ємельянчук Сергій Васильович, Лесюк Ярослав Юрійович, новини Надвірнянщини, Барчук Ярослав Миколайович, Надвірна, новини, лікарня, Надвірнянська ЦРЛ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]