Головна » 2013 » Липень » 17 » У надвірнянки гроші і коштовності вкрали із сейфом
22:24
У надвірнянки гроші і коштовності вкрали із сейфом

Під ранок 22-річна жителька Надвірної повернулася з гулянки додому й застала своє помешкання відчиненим. У кімнатах була порушена обстановка, а головне – зник сейф з грошима та золотими прикрасами. Молода жінка звернулася в міліцію.

Працівники карного розшуку Надвірнянського РВ УМВС з'ясували, що потерпіла днями повернулася із закордонних заробітків. Зустріла в місті подругу, яка була зі своїм хлопцем. Вирішили повечеряти в кафе. З часом до них приєдналося кілька знайомих. Посеред вечірки заробітчанка вирішила поїхати додому, щоб переодягнутися. З нею поїхала подруга з хлопцем та його товаришем. Гості бачили, як господиня відкривала металевий сейф і брала звідти гроші. Потім усі повернулися в кафе, де продовжили застілля. Після того, майбутня потерпіла зі своїм кавалером поїхала в нічний клуб, а її друзі залишились у кафе. Дізнавшись про склад компанії, оперативники ледь не присвиснули від здивування. Хлопець подруги обікраденої вже має близько десяти судимостей, і всі – за крадіжки. Його товариш теж неодноразово судимий за злодійство, вживає наркотики.

Здавалося б, розгадка зникнення сейфу лежить на поверхні. Однак проблема полягала в тому, що опитані міліціонерами працівники кафе та відвідувачі стверджували, що запідозрені у крадіжці особи не покидали приміщення розважального закладу. І все ж оперативникам вдалося знайти невелике "часове вікно", коли трійця одночасно була відсутня за столиком. Стало відомо, що під час вечірки, вже після повернення з помешкання заробітчанки, де вона "засвітила" гостям сейф, один із чоловіків непомітно для жінки витягнув з її сумочки ключі від квартири. Коли вона з другом поїхала продовжувати розваги в нічний клуб, зловмисники поодинці вийшли з кафе, спіймали таксі й поїхали до будинку, де проживає потерпіла.

Відчинили її квартиру, винесли сейф, який кувалдою розбили в сусідньому дворику. Гроші та золоті прикраси розділили між собою й швидко повернулися в кафе. Проте завдяки кропіткій роботі та професіоналізму працівників карного розшуку надвірнянської міліції скористатися плодами "нічної праці" зловмисникам не вдалося. У них вилучено викрадені євро та коштовності, наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Звісно, що про дружбу між двома молодими жінками годі вже говорити…

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 955 | Додав: Адмін | Теги: міліція, Надвірнянський РВ УМВС, новини Надвірнянщини, Новини Надвірної, Надвірна, новини, заробітчани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]