Головна » 2013 » Липень » 21 » Надвірнянки Куницька і Сайко — срібні призерки всесвітньої Універсіади
12:06
Надвірнянки Куницька і Сайко — срібні призерки всесвітньої Універсіади

Прикарпаття нарешті отримало перші медалі всесвітньої Універсіади в Казані. Після медалі Ірини Гусяк нас порадували вихованки надвірнянської СДЮСШОР профкому ПАТ "Нафтохімік Прикарпаття" — самбістки Олена Куницька та Олена Сайко.

Обидві наші спортсменки вийшли на килими 14 липня.

Олена Куницька у вазі до 48 кг провела чотири сутички. Спочатку вона буквально "винесла" італійку Валентіну Ґноччі — 14:0. Після цього у чвертьфіналі з рахунком 3:1 здолала Кенжезару Кашкинову з Казахстану. Далі був важкий півфінал з монголкою Чантсалдулам Джагварал. Цю спортсменку наша самбістка здолала технічною перемогою. У фіналі Куницьку чекала росіянка Олена Бондарева, і цього разу сильнішою була суперниця — 6:0. Олена Куницька їде додому зі сріблом Універсіади.

Олена Сайко боролася у ваговій категорії до 60 кг і почала одразу з чвертьфіналу. У цій сутичці вона перемогла казашку Ажар Кенбеїл 3:0. Далі, в півфіналі вона так само впевнено виграла в румунки Роксани Іонели Пруни — 4:0. Але взяти золото нашій самбістці не дозволила ще одна росіянка — Яна Костенко. Сайко програла їй 4:0. Результат нашої спортсменки — срібна медаль Універсіади.

Категорія: Спорт | Переглядів: 793 | Додав: Адмін | Теги: Олена Сайко, Олена Куницька, Новини Надвірної, Надвірна, новини, самбо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]