Головна » 2013 » Липень » 26 » Медичне обстеження краян
00:14
Медичне обстеження краян

24-26 липня 2013 року працівниками Надвірнянської РЦЛ в районі проводиться обстеження громадян в рамках акції запобігання та боротьби з гіпернотією. З цією метою на центральній площі міста бригада медиків виставила намет для проведення медичного огляду всіх бажаючих.

Сьогоднішня акція медиків та кількість бажаючих обстежитися безкоштовно та доступно ще раз свідчить про необхідність докорінних змін у підході до медичної галузі, наближення до людей та доступність медичного обслуговування особливо для старшого покоління.

До розмови підійшла надвірнянка п.Марія Николайчук, яка щойно пройшла обстеження у медиків. Жінка зі словами подяки звернулася до організаторів за проведену медичну акцію. "Поверталася з ринку, на місці провела обстеження, отримала консультацію лікаря та рекомендації щодо профілактики та лікування, адже до поліклініки не завжди зберешся та й час потратиш. А тут дуже зручно і швидко", - подякувала пані Марія.

Акція триватиме до кінця тижня, під час неї зможуть обстежитися вдвічі більше надвірнянців та гостей міста.

Категорія: Самоврядування | Переглядів: 876 | Додав: Адмін | Теги: здоров'я, Новини Надвірної, Надвірна, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]