Головна » 2013 » Липень » 18 » Як збирали податки працівники Міндоходів Надвірнянщини у бізнеса
18:59
Як збирали податки працівники Міндоходів Надвірнянщини у бізнеса

Під час чергової прес-конференції для місцевих ЗМІ начальник ДПІ у Надвірнянському районі Гнатюк Василь Петрович акцентував увагу на співпраці (авт.-?) працівників Міндоходів з бізнесом та краянами.

Він констатував, що платники податків району у першому півріччі 2013 року сплатили до зведеного бюджету понад 191 млн. грн. Найбільше коштів - 100 млн. грн. - це плата за надра від найпотужнішого на сьогодні платника податків ПАТ "Укрнафта" (НГВУ "Надвірнанафтогаз", Управління бурових робіт). До Державного бюджету залучено майже 140 млн. грн, до місцевих надійшло 51,1 млн. грн. податків, зборів та інших обов'язкових платежів. Частка малого і середнього бізнесу у цих надходженнях - у межах 10 відсотків.

Співпраця працівників Міндоходів із підприємцями і загалом з краянами розвиватиметься й надалі на умовах партнерства, - підкреслив Гнатюк В.П., наголосивши про спільну мету - забезпечення ритмічного наповнення бюджету. Зрештою, про стратегічний курс державної політики на створення сприятливого бізнес-клімату, прискорення дерегуляції та свободи підприємництва йшлося і на недавньому Всеукраїнському форумі працівників доходів і зборів України, в якому взяло участь керівництво ДПІ у Надвірнянському районі.

Також начальник ДПІ торкнувся питання об'єднання податкової та митної служб в єдине Міністерство.

Гнатюк В.П. відповів на численні питання журналістів.

Категорія: Податки (ДПІ) | Переглядів: 900 | Додав: Адмін | Теги: податки, ДПІ, Гнатюк Василь Петрович, Новини Надвірної, новини Надвірнянщини, Надвірна, новини, ДПІ в Надвірнянському районі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]