Головна » 2013 » Липень » 18 » Гори димлять, Надвірна димить, чиновники "курять бамбук"
20:31
Гори димлять, Надвірна димить, чиновники "курять бамбук"

Несподівано закінчилася нарада під головування заступників голови РДА (Гурей Володимир Теодорович та Іроденко  Степан Степанович) на тему економії бюджетних коштів при опаленні Надвірняської центральної районної лікарні в наступному опалювальному сезоні. У числі присутніх на нараді був директор КП "Теплокомуненерго" Ягіш Віктор Миколайович, який ствердив думку що його підприємство вже із сьогоднішнього дня почало на платформі газової котельні на території Надвірняської ЦРЛ будувати котельню на твердому паливі, себто на дровах (аналог котельні в центрі міста Надвірної).

Однак, ця котельня, зі слів учасників наради, має бути значно потужнішою, ніж славнозвісна котельня по вул. Княгині Ольги, а саме чи не у два рази більшою по продуктивності.

Однак, нікому на думку не спало, що така котельня на дровах на території Надвірняської ЦРЛ буде викидати в повітря мікрорайону Руднєва відповідно чи не у два рази більше викидів (диму), ніж та, що в центрі міста.

На жаль, чергова нарада чиновників та підприємців, охочих заробити на теплопостачанні, пройшла без участі міських жителів мікрорайону Руднєва та представників громадських організацій.

Якщо слова директора КП "Теплокомуненерго" Віктора Ягіша справдяться, то ще до жовтня 2013 року жителі мікрорайону Руднєва побачать зі своїх вікон зміни у міському пейзажі, який "прикрасить" труба зі стовпом диму.

І ще питання: чи будуть ці вікна відкриватись через цей дим, та як будуть почувати себе хворі у лікарні?

Відповідь за районним очільниками… А ще за самими мешканцями міста, оскільки нині в Україні вже достатньо прикладів рішучих дій тих, чиї права було порушено.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 1019 | Додав: Адмін | Теги: Гурей Володимир Теодорович, Ягіш Віктор Миколайович, Новини Надвірної, Надвірна, Іроденко Степан Степанович, новини, Руднєва, Теплокомуненерго | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]