Головна » 2013 » Червень » 12 » Зловмисник зняв кошти з чужої банківської картки за допомогою телефону
23:34
Зловмисник зняв кошти з чужої банківської картки за допомогою телефону

10.06.2013 року до Надвірнянського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 19-річного жителя району про те, що його односельчанин за допомогою мобільного телефону та спеціальної банківської послуги з кредитної картки таємно викрав гроші в сумі 800 гривень.

Оперативно-розшуковими заходами працівникам сектору карного розшуку Надвірнянського РВ УМВС цього ж дня вдалося встановити зловмисника. Ним виявився також 19-річний житель Надвірнянського району, раніше не судимий, не працюючий.

Даний громадянин був доставлений в Надвірнянський РВ УМВС України, опитаний, у вчиненому зізнався. Як пояснив зловмисник, дану махінацію з банківською карткою він вчинив через мобільний телефон потерпілого. Як вказує гр. Б., кошти, які він зняв з банкомату, в подальшому використав на свої власні потреби.

За даним фактом слідчим СВ Надвірнянського РВ УМВС дану подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається обмеженням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 717 | Додав: Адмін | Теги: крадіжка, телефон, Надвірна, банк, Злочин, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]