Головна » 2012 » Грудень » 24 » Завдяки прокуратурі «покарано» чиновника
13:25
Завдяки прокуратурі «покарано» чиновника

У ході перевірки в управлінні праці та соціального захисту населення Надвірнянської РДА, на яке покладено контроль за наданням інвалідам щорічних путівок на санаторно-курортне лікування, прокуратурою встановлено грубі порушення.

Так, начальник відділу з питань соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни і праці Леочко Тетяна Юріївна, в посадові обов'язки якої входить підготовка документів для забезпечення інвалідів санаторно-курортним лікуванням, власноручно підписала відмову від путівки в санаторій від імені інваліда ІІ групи. Проте, як з'ясувала прокуратура, насправді, жінка не лише не відмовлялась від нібито запропонованої їй путівки, а й взагалі про неї не знала. Таким чином, інваліда, учасницю війни, незаконно позбавили санаторно-курортного лікування.

Крім того, встановлено, що мають місце випадки порушення порядку черговості відвідування санаторно-курортних закладів. Показовим є випадок, коли один з інвалідів відвідав два санаторії підряд упродовж липня-серпня 2012 року, в той час коли інші були позбавлені такого права взагалі.

Прокуратурою внесено подання з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності начальника відділу управління праці та соціального захисту населення Надвірнянської РДА Леочко Т.Ю., з вини якої були допущені вказані порушення.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 796 | Додав: Адмін | Теги: інвалід, Управління праці та соціального зах, Надвірна, новини, Леочко Тетяна Юріївна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]