Головна » 2012 » Жовтень » 8 » З повагою до ветеранів
09:18
З повагою до ветеранів

01.10.2012 року у нашій державі відзначали Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Українці здавна славилися шанобливим ставленням до батьків, турботою про найстарших представників громади. Сьогодні, як ніколи, нашої підтримки потребують ветерани війни і праці, наші батьки і матері, які захистили і розбудували Україну.

Влада усвідомлює, що турбота про літніх людей має бути комплексною, що суспільство має забезпечувати їх всебічний соціальний захист. Саме на посилення соціального захисту ветеранів, людей похилого віку спрямовані соціальні ініціативи Президента України, над реалізацією яких нині активно працює Уряд. Уже прийнято низку законодавчих актів, спрямованих на розв‘язання найгостріших соціальних проблем.

Голова Надвірнянської РДА Калічко Володимир Іванович (хоч і перебуваючи у відпустці, оскільки є кандидатом в народні депутати, а очолює РДА в.о. Гурей Володимир Теодорович) видав розпорядження від 14.09.2012 року № 252 "Про відзначення в районі Міжнародного Дня громадян похилого віку та Дня ветерана”.

На його виконання керівники виконавчих комітетів міської, селищних та сільських рад обстежили матеріально-побутові умов проживання одиноких пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни, праці, національно-визвольних змагань, військової служби, правоохоронних органів та надали їм різних видів допомогу. У закладах освіти провели зустрічі з ветеранами війни, праці, військової служби, правоохоронних органів та з представниками ветеранів громадських організацій.

Надвірнянський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та відділ культури РДА організували і провели святковий обід і концерт в їдальні "Світлиця” для 250 громадян похилого віку та ветеранів. Під час цих урочистостей голова РДА Калічко В.І. привітав та нагородив спільними грамотами РДА і районної ради 26 краян за активну участь у громадському та політичному житті району і які є членами 13 громадських ветеранських організацій.

Шановні громадяни поважного віку та ветерани Надвірнянщини!

Земний уклін вам за самопожертву і мужність, військову і трудову звитягу, за те, що охоче передаєте свій безцінний досвід молодому поколінню.

Категорія: Виконавча влада | Переглядів: 735 | Додав: Адмін | Теги: Надвірнянська РДА, Гурей Володимир Теодорович, Надвірна, Калічко Володимир Іванович, новини, Надвірна новини, День людей похилого віку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]