Головна » 2014 » Лютий » 5 » Військове містечко може залишитись без світла через борги
15:45
Військове містечко може залишитись без світла через борги

Житлові будинки, що знаходяться у військовому містечку в смт. Делятин, можуть залишитися без світла через борги за спожиту електроенергію Будинкоуправління № 2 Івано-Франківської КЕЧ району.

Станом на 31.01.2014 року установа боргує більше 70 тис. грн. Це заборгованість за листопад 2013 року – 2,52 тис. грн., за грудень 2013 року – 33,99 тис. грн., за січень 2014 р оку – 35,16 тис. грн. Енергетики неодноразово зверталися до керівництва підприємства-боржника, але безрезультатно.

Нагадаємо, що Будинкоуправління № 2 Івано-Франківської КЕЧ боргує систематично уже протягом останніх чотирьох років. Незважаючи на усі спроби ПАТ «Прикарпаттяобленерго» вирішити дане питання, проблема тільки загострюється – жодних дієвих заходів щодо прискорення погашення заборгованості за спожиту електроенергію не проводиться.

За обставин, що склалися, згідно з нормами чинного законодавства енергетики будуть змушені припинити електропостачання об’єктів боржника уже 12 лютого, а це житлові будинки вул. Авіаційної.

«Ми все ж сподіваємося, що боржник розрахується, - зазначив заступник директора з енергозбуту ПАТ «Прикарпаттяобленерго» Олег Дацко. – Адже розуміємо, що люди не повинні страждати через нездатність керівництва установи забезпечити належний рівень платежів».

Категорія: Події | Переглядів: 1795 | Додав: Адмін | Теги: Надвірна, в/ч, новини, Делятин, Військове містечко, вул. Авіаційна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]