Головна » 2012 » Жовтень » 3 » Вибори: “Свобода” проти Дерев'янка
19:39
Вибори: “Свобода” проти Дерев'янка

Публікуємо кричуще звернення від кандидата № 107 від партії ВО "Свобода" Іваночка михайла Степановича.

"Отримав останній випуск районного часопису "Народна Воля”, який фінансується з Надвірнянського районного бюджету. Хоча, коли прочитаєш декілька сторінок із цього засобу масової інформації, то здається, що це не є газета всієї Надвірнянщини, а прислуга одного із кандидатів від нинішньої влади.

Згадую прийняття цьогорічного бюджету в січні місяці, коли не вистачало коштів на заробітну плату вчителям, лікарям, працівникам культури нашого району. Тоді сесія районної ради нікому із комунальних підприємств не врізала бюджети, у тому числі і редакції "Народної Волі”. Відмовившись тоді практично від плану соціально-економічного розвитку району, районна рада практично вирішила питання виживання в цьому скрутному році. Натомість, відчувши поблажливість, редакція "Народної Волі”, на чолі з її "радянським” (дослівно — від автора статті) керівником "товаріщем” (дослівно) Гриджуком (Гриджук Іван Миколайович — авт.), почала свою вакханалію, прислуговуючи по повній програмі нинішній регіональній владі та її замаскованому кандидату-гречкосію (мається на увазі — кандидат самовисуванець безпартійний Дерев'янко Юрій Богданович — авт.).

Неодноразово я, як депутат Надвірнянської районної ради, подаючи будь-яке оголошення чи допис, щоб надрукувати в газеті, вислуховував від пана Гриджука, що потрібно завжди виставляти на противагу моєму критичному допису чийсь коментар, пояснюючи це тим, що потрібна якась противага на мою статтю.

Натомість, звертаю увагу, що в останьому номері "Деревянкової волі” ("Народної волі”, нагадую, що це часопис Надвірнянської районної ради ), надруковано проплачену неприховану брехню та провокацію.

По-перше, на святкуванні 400-річчя с. Пасічної на урочистій частині п. Дерев'янко був відсутній, оскільки в той час він піарився в смт. Делятині. Після закінчення урочистої частини святкування дня села в Пасічній, разом з численними добродіями ми прибули до Делятина, де і був присутній "видатний благодійник”, що ще раз доказує його відсутність у с. Пасічній.

Напевно, п. Гриджук являється одним із агітаторів цього "горе-кандидата”. "Навіщо ви, пане Іване, вводите в оману громаду району? Благодійник зігнорував урочистості в с. Пасічній, про що вам було відомо. Але ви вирішили проагітувати в газеті, засновником якої є Надвірнянська районна рада, а не Ваша власна, "самовисуванця-зрадника”, збрехавши, що він там був, та ще й виходив на сцену під час урочистостей.

По-друге, статтю про рейтинги кандидатів у народні депутати також редакція подала неправдиво, посилаючись на сайт "Правда.if.ua”, який є власністю Ю. Деревянка (чому п. Гриджук не шукав на противагу іншого опитування, оскільки він любить заявляти, що має бути думка двох сторін?). Звичайно, на початок виборчої кампанії, станом на 17-26 серпня, коли на теренах Надвірнянщини засівачем був один "чолов’яга”, то про нього знала більшість у районі. Але, зважаючи на те, що кандидати в народні депутати, в тому числі і від об’єднаної опозиції п. Піцуряк Манолій Васильович, почали кампанію після реєстрації, тобто тільки 24 серпня, то ті рейтингові цифри не відповідають дійсності. Натомість "гречкосій” дарував та засівав на протязі трьох років, і, звичайно, люди не могли інакше відповісти на питання про те, чи відомий вам кандидат. Навіть на той час (серпень) рейтинг Піцуряка М.В., за даними незалежних опитувань складав 25 %, тому що його знає і поважає весь Богородчанський район. Піцуряк М.В., коли обирався депутатом обласної ради в 2010 році, отримав підтримку 89 % виборців на своєму Богородчанському окрузі. Реальна, а не надута на замовлення, підтримка Деревянка станом на серпень складала 38 %.

Після того, як ВО "Свобода” та ВО "Батьківщина” представили єдиного узгодженого кандидата по 87-му виборчому округу, то на протязі місяця картина значно помінялась. Звертаю увагу п. Гриджука, що сьогодні 26 вересня, а не 26 серпня, на дату, яку ви опираєтесь, вводячи в оману цілу громаду району.

За опитуванням, яке проводили аналітики разом із партнерами по об’єднаній опозиції, цифри зовсім інші. Тут ваш спонсор Дерев’янко має тільки 32 % із тенденцією до спаду, а опозиційний кандидат Піцуряк понад 30 % із тенденцією до зростання. Зважаючи на це, звертаю увагу жителів району та цілого округу не вестись на такі брудні маніпуляції замовних публікацій провладних ЗМІ.

Тут можна зробити тільки один висновок: чому українська нація бідує на своїй землі? Зрозуміло, що якраз через таких запроданців, які засіли в тепленьких кріслах ще із часів совєцкої системи. Через таких, які купуються за 500 грн. за подібну писанину, яких поблажливо, з "панського плеча” кинув, неначе кістку дворовому… І сьогодні вони та їхні керманичі чекають повернення часів, щоб знову жирувати за кошт українців.

Але сподіваюсь, що наші люди розумніші та зроблять висновки і оберуть 28 жовтня проукраїнські опозиційні сили та її кандидата Піцуряка М.В.

Шановна громадо району!

Закликаю Вас бути пильними в цей складний для України час. Чергової зради наша країна може не витримати.

То ж згадаймо наших борців за волю України та будьмо гідними їхньої звитяги.

Слава Україні!

Депутат Надвірнянської районної ради Іваночко Михайло Степанович."

(Текст незначно змінено автором статті для зручності читання громадянами України. У випадку претензій текст буде змінено на оригінальний, з помилками.)

Категорія: Вибори 2012 | Переглядів: 1205 | Додав: Адмін | Теги: Дерев'янко Юрій Богданович, Делятин, Надвірна новини, новини, Пасічна, Надвірна, Гриджук Іван Миколайович, Народна воля, Іваночко михайло Степанович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]