Головна » 2012 » Жовтень » 2 » У Надвірній Руслана агітуватиме за “УДАР”
11:54
У Надвірній Руслана агітуватиме за “УДАР”

Відома в Україні та за її межами співачка Руслана агітуватиме за команду кандидатів у нардепи від партії "УДАР В. Кличка”. Про це вона розповіла 01.10.2012 року, під час прес-конференції в Івано-Франківську. Як зазначається, співачка в період з 12 по 26 жовтня проведе низку концертів в населених пунктах на території трьох виборчих округів, втому числі в окрузі № 87 з центром у м. Надвірній.

При цьому, з її слів, вона везе на Прикарпаття нову програму, яка хоча й заснована на відомих у світі "Диких танцях”, проте "запакована у нову обгортку, нове шоу "Ейфорія”, яке передбачає інтерактивний елемент”. Зокрема, як стверджує Руслана, нова програма включатиме масову гру, де усі глядачі виконують роль гравців, а співачка виступає в ролі аніматора.

Наразі графік концертів розроблено, проте він буде коригуватись, що пов'язано з необхідністю його узгодження з органами місцевого самоврядування.

Категорія: Події | Переглядів: 693 | Додав: Адмін | Теги: ТВО № 87, удар, руслана, Надвірна новини, новини, Надвірна, вибори 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]