Головна » 2013 » Січень » 28 » Таксі їде на виклики грабіжників
11:56
Таксі їде на виклики грабіжників

Оперативники управління карного розшуку обласного УМВС затримали групу злодіїв, яка вчиняла крадіжки з торгових закладів на території області.

Уночі 25 січня 2013 року троє молодих чоловіків обікрали продовольчий магазин в одному з сіл Надвірнянського району. Винісши із крамниці спиртне та продукти, злочинці викликали таксі, в яке завантажили крадене. Дорогою автомобіль зупинили працівники міліції. Затриманими виявилися троє жителів Івано-Франківська, двоє з яких мають судимості за вчинення насильницьких і майнових злочинів. За попередніми підрахунками вартість викраденого краму становить близько десяти тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання щодо обрання для них міри запобіжного заходу.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 913 | Додав: Адмін | Теги: новини Надвірна, Надвірна, новини, Надвірнянський район | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]