Головна » 2013 » Січень » 31 » Самовільні вирубки лісу в смт. Делятин
11:03
Самовільні вирубки лісу в смт. Делятин

Увечері 25 січня 2013 року рейдова бригада, до складу якої входили оперативники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Надвірнянського РВ УМВС та працівники Делятинського відділення "Прикарпатського військового лісгоспу”, зупинили в лісовому масиві поблизу Делятина автомобіль "Урал”, завантажений хвойною деревиною.

У кабіні вантажівки були двоє жителів Делятина. 25-річний водій документів на вантаж не мав і зрештою зізнався, що разом із 22-річним односельцем за кілька днів до того здійснили самовільну рубку на території Прикарпатського військового лісгоспу. Селяни завантажили деревину на машину і мали намір завезти її до себе додому.

Як з'ясувалося, зловмисники перевозили "Уралом” десять кубометрів деревини хвойних порід. Сума завданих лісгоспу збитків становить понад 30 тисяч гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. За незаконну порубку молодиків можуть оштрафувати або навіть позбавити волі на строк до трьох років, конфіскувавши незаконно добуту деревину.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 770 | Додав: Адмін | Теги: Прикарпатський військовий лісгосп, Nadvirna, Делятин, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]