Головна » 2012 » Грудень » 9 » Роман Гонтюк претендує на пост головного тренера збірної України
12:10
Роман Гонтюк претендує на пост головного тренера збірної України

Стали відомі кандидати на участь в конкурсі на вакантні посади державного і головного тренерів штатної збірної команди України з дзюдо.

Під час тренерсько-суддівського семінару у Києві оголосили про свій намір взяти участь у конкурсі на посаду державного тренера національної збірної Володимир Походенко, який обіймав цю посаду раніше, і Сергій Гайдай — суддя міжнародної категорії з Києва.

Також два претенденти і на посаду головного тренера збірної України — це Сергій Дуброва, який очолював національну команду раніше і екс-дзюдоїст збірної України, дворазовий призер Олімпійських ігор з дзюдо Афін-2004 і Пекіна-2008 Роман Гонтюк.

Нагадаємо, що 26 листопада Державна служба у справах молоді та спорту України оголосила про початок конкурсу на заміщення вакантних посад державного тренера штатної збірної команди України по 13 олімпійських видів спорту, у тому числі і по дзюдо, головного тренера штатної збірної України по 19 олімпійських видів спорту, в тому числі і по дзюдо.

Категорія: Спорт | Переглядів: 883 | Додав: Адмін | Теги: спорт, Надвірна, Гонтюк Роман, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]