Головна » 2012 » Жовтень » 22 » Прокуратура загострила питання розмежування землі
13:15
Прокуратура загострила питання розмежування землі

Прокуратура Надвірнянського району (прокурор — Грицюк Назар Петрович) перевірила розмежування земель державної та комунальної власності на території Надвірнянського району.

Проведеною прокуратурою перевіркою встановлено, що у районі досі не проведено жодних заходів щодо розмежування земель державної та комунальної власності, хоча районна цільова програма по розмежуванню земель діє з 2011 року.

Причиною цього є те, що при прийнятті бюджетів на 2011 та 2012 роки депутати Надвірнянської районної ради не заклали необхідних коштів для проведення робіт по виготовленню документації із землеустрою.

За результатами перевірки прокуратура вимагає у голови Надвірнянської РДА Калічка Володимира Івановича та голови Надвірнянської районної ради Поповича Василя Васильовича забезпечити належне фінансування цільової програми заходів та робіт у галузі розвитку земельних відносин.

Категорія: Правоохоронні органи | Переглядів: 938 | Додав: Адмін | Теги: новини, Надвірна, Грицюк Назар Петрович, Nadvirna, Калічко Володимир Іванович, Попович Василь Васильович, Прокуратура, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]