Головна » 2012 » Вересень » 14 » Порушено кримінальну справу за фактом загибелі на газопроводі
14:09
Порушено кримінальну справу за фактом загибелі на газопроводі

Прокурор Надвірнянського району Грицюк Назар Петрович порушив кримінальну справу стосовно машиніста-трубоукладчика, який під час ремонтних робіт на газопроводі «Ананьїв-Чернівці-Богородчани» здійснив наїзд на електрозварника, внаслідок чого останній помер.

У ході перевірки установлено, що машиніст діяв не умисно, однак злегковажив вимогами інструкції з охорони праці та поїхав по високій траві, без супроводу відповідальної особи, що спричинило трагедію.

Справу стосовно нього порушено за ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини).

По справі триває досудове слідство.

Нагадаємо, що 07 серпня 2012 року, близько 14.55 год. в с. Волосів Надвірнянського району на полі, де виконувалися роботи БМУ 4 «Укргазпромбуд» газопроводу «Ананьїв-Чернівці-Богородчани», 30-річний тракторист-трубоукладчик, житель смт. Богородчани, перебуваючи на робочому місці, проводячи ремонтні роботи по монтажу газо-трубопроводу придавив 40-річного жителя м. Надвірна, який від отриманих тілесних пошкоджень помер на місці.

Категорія: Правоохоронні органи | Переглядів: 725 | Додав: Адмін | Теги: Грицюк газопровід, Надвірна, новини, Прокуратура, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]