Головна » 2013 » Серпень » 14 » П'яний підліток намагався обікрасти НГВУ "Надвірнанафтогаз"
14:36
П'яний підліток намагався обікрасти НГВУ "Надвірнанафтогаз"

Своєчасність та оперативність інформування співробітників правоохоронних органів про вчинення злочину є майже стовідсотковою гарантією його розкриття та затримання винних. Доказом цьому став зовсім свіжий приклад у місті Надвірній.

Дзвінок до чергової частини Надвірнянського районного відділу внутрішніх справ надійшов 27 липня 2013 року близько 14:00 год. Телефонував начальник тракторної колони НГВУ "Надвірнанафтогаз", який повідомив, що працівниками охорони підприємства був затриманий хлопчина в стані алкогольного сп'яніння, який намагався вчинити крадіжку зварювального кабелю.

Правоохоронці відреагували оперативно. По орієнтуванню чергової частини на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери затримали викрадача та доставили його до відділку. Після затримання зловмисник не заперечував своєї причетності до злочину. Як вияснилось, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, з метою вчинення крадіжки, зловмисник проник через вікно у приміщення боксу ремонтно-монтажної майстерні ТК НГВУ "Надвірнанафтогаз", звідки намагався викрасти два п'ятдесятиметрові зварювальні кабелі від апарату "ВД-306С", вартістю 2237 грн.

На даний час, слідчим СВ Надвірнянського РВ УМВС в області по даному факту проводиться досудове розслідування за ст. 185 ч. 3 Кримінального кодексу України ("Крадіжка"). Крадіжка поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 1425 | Додав: Адмін | Теги: НГВУ Надвірнанафтогаз, Новини Надвірної, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]