Головна » 2013 » Січень » 28 » Незаконний вибір гравію по-Пнівськи
10:34
Незаконний вибір гравію по-Пнівськи

У Надвірнянському районі прокуратура виявила непоодинокі факти незаконного вибору піщано-гравійної суміші із прибережної захисної смуги річки Бистриця - Надвірнянська на території Пнівської сільської ради.

Так, посадові особи Пнівської сільської ради не попереджують самовільне використання природних ресурсів. Землевпорядник, який відповідає за цю ділянку роботу, не інформує правоохоронні органи та органи державного контролюють про факти незаконного вибору піщано-гравійної суміші.

Прокуратурою (Грицюк Назар Петрович) внесено подання Пнівському сільському голові (Гладиш Василь Миколайович), в якому вимагається негайно вжити заходів для усунення порушень та унеможливити в'їзд до річки вантажних автомобілів. Також, за неналежне виконання своїх посадових обов'язків та за допущені порушення, притягнути до дисциплінарної відповідальності винних посадових осіб.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 708 | Додав: Адмін | Теги: вибір гравію, Грицюк Назар Петрович, новини Надвірнянщини, Пнів, Гладиш Василь Миколайович, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]