Головна » 2013 » Січень » 22 » Неповнолітній надвірнянець намагався пограбувати квартиру
04:48
Неповнолітній надвірнянець намагався пограбувати квартиру

В Івано-Франківську близько 20 години вечора 19 січня 2013 року до наряду працівників Державної служби охорони підійшов чоловік і розповів, що в його під'їзді якийсь хлопчина намагається зламати замок до сусідньої квартири.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили біля дверей вказаної квартири неповнолітнього юнака, який пошкодив двері до квартири. Зловмисника негайно затримали.

Надалі працівники міліції дізналися, що хлопчина є вихованцем Надвірнянської школи-інтернату (директор Карпенюк Мирослав Миколайович). Під час поверхового огляду в нього виявили та вилучили шапку-маску, поліетиленовий пакет, клей та біту.

Також неподалік квартири правоохоронці затримали ще одного неповнолітнього, який виявився мешканцем цього ж будинку. Своє знайомство хлопці не заперечували, проте дати переконливе пояснення ні щодо причин, ні щодо мотивів перебування біля вказаної квартири не змогли.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції та працівника у справах з неповнолітніми. Згодом затриманих юнаків правоохоронці доставили в Івано-Франківського відділу міліції. Наразі по даному факту триває перевірка.

Натомість директору Надвірнянської школи-інтернат радимо пильніше слідкувати за дітьми і приділяти увагу їхньому належному навчанню.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 732 | Додав: Адмін | Теги: Nadvirna, Nadvirna news, новини Надвірнянщини, Карпенюк Мирослав Миколайович, Надвірна, Надвірнянська школа-інтернат, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]