Головна » 2013 » Лютий » 12 » Касіянчук вирішував питання пасажирських перевезень
10:26
Касіянчук вирішував питання пасажирських перевезень

Питання упорядкування міжміських транспортних перевезень в Надвірній турбує не тільки мешканців міста та прилеглих населених пунктів, але і владу. Власне про це йшла мова на нараді у голови Надвірнянської РДА Касіянчука Юрія Дмитровича з автоперевізниками.

Так, на минулому тижні голова Надвірнянської районної державної адміністрації Юрій Касіянчук провів нараду з автоперевізниками.

У нараді взяли участь: заступник Надвірнянського міського голови Василенко Василь Васильович, керівники відділів та управлінь Надвірнянської РДА, а також представники засобів масової інформації району.

Зустріч з головою РДА ініціювали самі перевізники, які мають своє бачення та зауваження щодо рішення сесії Надвірнянської міської ради про перенесення автостанції з вулиці Княгині Ольги на автовокзал по вулиці Рамішвілі. Перевізники стверджують, що перенесення автостанції з центру міста принесе незручності для пасажирів. Голова Надвірнянської РДА закликав обидві сторони знайти спільний консенсус. У даному випадку перевізникам та міській раді необхідно прийняти таке рішення, яке влаштує всі сторони та, зокрема, пасажирів. Адже йдеться тільки про реорганізацію автостанції по вулиці Княгині Ольги в автозупинку, де пасажири зможуть здійснювати посадку і висадку. Голова Надвірнянської РДА Юрій Касіянчук чітко висловив свою позицію: "Нам необхідно поважати рішення міської влади, тим більше, що воно є законним. Ніхто нічого незаконного в районі робити не буде, але потрібно виконувати рішення. На ринку перевезень залишаться самі працьовиті, культурні, дисципліновані і законослухняні перевізники”.

Категорія: Виконавча влада | Переглядів: 1018 | Додав: Адмін | Теги: Надвірнянська РДА, Василенко Василь Васильович, автовокзал, Nadvirna, вул. Княгині Ольги, вул. Рамішвілі, Касіянчук Юрій Дмитрович, Надвірна, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]