Головна » 2013 » Січень » 31 » Голова РДА провів виїздні наради
02:13
Голова РДА провів виїздні наради

За підсумками недавніх зустрічей-нарад з головами місцевих рад з питань соціально-економічного і культурного розвитку та бюджету населених пунктів, вчорашньої колегії РДА (29.01.2013 року), голова РДА Касіянчук Юрій Дмитрович провів виїзні наради в с. Назавизів та с. Гвізд, участь у яких взяли перший заступник голови РДА Іроденко Степан Степанович, заступник голови РДА Гурей Володимир Теодорович, керівники відділів та управлінь РДА, сільські голови та працівники виконкомів сільських рад.

У с. Назавизів обговорювалася ситуація щодо будівництва другої черги середньої школи. Дане питання протягом добрих півтора десятка років не вирішувалось. Вивчивши ситуацію з даного питання, голова РДА дав доручення заступнику голови РДА Гурею В.Т. створити комісію з передачі об'єкту незавершеного будівництва Назавизівської ЗОШ І-ІІІ ст.ст. на баланс Назавизівської сільської ради. Відділу освіти РДА доручено передати проектно-кошторисну документацію на добудову другої черги школи.

Нагадаємо, у вівторок, 29 січня 2013 року, на колегії РДА Назавизівський сільський голова Гаврилюк Володимир Львович повідомив, що рішенням сільської ради кошти в сумі 500 тис. грн., які отримано в результаті продажу земельної ділянки, вирішено спрямувати на добудову школи.

У с. Гвізд голова РДА ознайомився з соціально-культурними об'єктами села. Сільський голова Половко Василь Юрійович розказав про проведену роботу в селі: ремонти ФАПу, будинку культури. Основними проблемами села є стан дороги до села Молодків, освітлення вулиць та особливо старі дерева, які ростуть вздовж дороги та в будь-який час можуть впасти. За підсумками відвідин села Гвізд директору держлісгоспу направлено звернення зрізати дерева, які становлять загрозу.

Також у цей день голова РДА Ю. Касіянчук взяв участь в оперативній нараді з керівниками структурних підрозділів Надвірнянської центральної районної лікарні, оглянув відділи ЦРЛ та познайомився з медиками району.

Категорія: Виконавча влада | Переглядів: 1141 | Додав: Адмін | Теги: Гаврилюк Володимир Львович, Половко Василь Юрійович, Nadvirna, Касіянчук Юрій Дмитрович, Назавизів, Іроденко Степан Степанович, Надвірна новини, Гвізд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]