Головна » 2012 » Листопад » 27 » Держвиконавці Надвірнянського району не сумлінно виконують свої обов’язки
12:14
Держвиконавці Надвірнянського району не сумлінно виконують свої обов’язки

Прокуратурою проведено перевірку у відділі ДВС Надвірнянського районного управління юстиції.

Встановлено, що державними виконавцями не забезпечується своєчасне виконання судових рішень, постановлених судами на користь держави. Як наслідок – кошти не надходять до бюджету.

Перевірені прокуратурою виконавчі провадження знаходяться у вкрай занедбаному стані, належним чином не оформлені, в багатьох з них відсутні відомості про сплату боргу. Це свідчить про неналежне ставлення держвиконавців до своїх службових обов’язків та формальний підхід до роботи, а також відсутність контролю з боку керівництва відділу ДВС та Надвірянського районного управління юстиції.

За результатами проведеної перевірки прокурором району (Грицюк Назар Петрович) внесено подання начальнику головного управління юстиції в області з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності державних виконавців відділу ДВС.

Категорія: Правоохоронні органи | Переглядів: 1045 | Додав: Адмін | Теги: Nadvirna, Грицюк Назар Петрович, Надвірна, новини, Надвірна новини, державна виконавча служба, Прокуратура, Надвірнянське районне управління юс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]