Головна » 2012 » Вересень » 21 » День партизанської слави у с. Заріччя
11:39
День партизанської слави у с. Заріччя

20.09.2012 року на Прикарпатті відбулися урочисті заходи, присвячені Дню партизанської слави. Представники Івано-Франківської облдержадміністрації, ветеранських організацій, колишні учасники партизанського руху поклали вінки до Меморіального кладовища полеглих воїнів в м. Івано-Франківську та до пам'ятника партизанам-ковпаківцям в м. Яремчому, де відбувся мітинг із вшанування пам’яті полеглих партизанів-ковпаківців.

На місці партизанських боїв у с. Заріччя Надвірнянського району також було віче за участю представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району, громадськості, ветеранів війни, учасників підпільно-партизанського руху. Священики усіх традиційних християнських конфесій Надвірнянщини провели молебень за загиблими у Великій Вітчизняній війні.

Пам’ять полеглих партизанів-ковпаківців вшанували хвилиною мовчання. На віче виступили начальник інформаційно-аналітичного управління облдержадміністрації Каліфіцький Сергій Анатолійович, представники Надвірнянської РДА, ветерани війни та партизанського руху. Для ветеранів війни організували святковий обід.

Категорія: Події | Переглядів: 832 | Додав: Адмін | Теги: Надвірнянська РДА, Надвірна, новини, Надвірна новини, день партизанської слави, Заріччя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]