Головна » 2013 » Червень » 14 » Житель Надвірнянського району побував в клубі Івано-Франківська, а потім... в міліції
09:37
Житель Надвірнянського району побував в клубі Івано-Франківська, а потім... в міліції

Днями, в Івано-Франківську, близько другої години ночі, на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з нічного клубу по вулиці Незалежності.

Працівники ДСО відразу прибули до нічного клубу, де до них звернулася офіціант закладу.

Жінка розповіла, що невідомий чоловік, відпочиваючи в клубі, зробив замовлення на суму 125 гривень, а от розрахуватися не захотів, почав нецензурно лаятися і погрожувати фізичною розправою.

Зловмисника було затримано. У ході розслідування правоохоронці дізналися, що чоловік вирішив відпочити в нічному клубі, оскільки проживає в гірській місцевості, а у них таких закладів немає.

Зробивши замовлення, йому посмакували тутешні напої, а от сума, яку принесли для сплати в чеку, йому не сподобалася, ще б пак - в кишені було тільки 30 гривень.

36-річного жителя селища Надвірнянського району доставили до міського відділу міліції. По даному факту проводиться перевірка.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 956 | Додав: Адмін | Теги: Ланчин, новини Надвірнянщини, Надвірна, новини, Делятин, Битків, Надвірнянський район | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]