Головна » 2013 » Серпень » 14 » За сприяння Євросоюзу в Надвірній створять сучасний ЦНАП
19:37
За сприяння Євросоюзу в Надвірній створять сучасний ЦНАП

1 серпня 2013 року в Івано-Франківській області розпочато реалізацію проекту "Покращення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню Івано-Франківської області через співпрацю громад та органів влади".

У рамках проекту, який триватиме два з половиною роки, буде створений для мешканців Надвірнянського району Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

ЦНАП буде долучений до єдиної новоствореної обласної мережі задля підвищення якості обслуговування споживачів адміністративних послуг, ефективного навчання та обміну досвідом між спеціалістами, що працюватимуть у центрах. При створенні мережі ЦНАПів буде враховано передовий досвід аналогічних центрів у низці обласних центрів України, а також кращий міжнародний досвід, особливо у країнах ЄС (Польщі та Естоніі).

Вартість проекту (на Надвірнянський, Коломийський та Косівський райони) становить 182 900 євро (близько 1,95 млн. грн.). Реалізується він Молодіжним громадським центром "Еталон" у партнерстві з Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, громадською організацією "Агентство з розвитку приватної ініціативи", виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради та Івано-Франківським регіональним фондом з інвестицій.

Категорія: Виконавча влада | Переглядів: 1605 | Додав: Адмін | Теги: Центр надання адміністративних посл, новини Надвірна, Новини Надвірної, ЦНАП, Надвірна, новини, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]