Головна » 2013 » Січень » 30 » Відбулася колегія райдержадміністрації
02:07
Відбулася колегія райдержадміністрації

У вівторок 29.01.2013 року відбулося засідання колегії Надвірнянської райдержадміністрації, яку проводив голова РДА Касіянчук Юрій Дмитрович. Участь у роботі колегії взяли: начальник департаменту економіки, заступник голови облдержадміністрації Володимир Попович та голова районної ради Попович Василь Васильович, а також члени колегії. Голова РДА Касіянчук Ю.Д. з початку роботи задав динамічний темп роботі колегії, запропонувавши доповідачам з кожного питання озвучувати основні проблеми, дати їх аналіз, провести аналітичну оцінку ситуації та накреслити шляхи розв'язання проблем.

З питання "Про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку і бюджету району за 2012 рік" доповідав начальник управління економіки райдержадміністрації Уніят Василь Степанович, який у своєму виступі пояснив, що у 2012 році у зв'язку з тим, що не працював ПАТ "Нафтохімік Прикарпаття" та значним скороченням працівників даного підприємства відбувся різкий спад економічних показників району на фоні області. Хоча в минулому році було і багато позитивних зрушень: обсяг введення в експлуатацію житла збільшився у 3 рази. Збудовано і відкрито 3 рекреаційні зони.

Основними пріоритетами діяльності в 2013 році названо:

- завершення будівництва дитячого садка в с. Білі Ослави.

- будівництво їдальні в Ланчинській ЗОШ І-ІІ ст.ст.

- відкриття плавального басейну в Делятинському НВК.

- початок будівництва школи в с. Чорний Потік.

- створення прийомної сім'ї.

Не забуті і основні проблеми, такі як ремонт доріг, будівництво дитячого садка в с. Лісна Тарновиця, вибір земельної ділянки під полігон ТПВ.

Активне обговорення викликало питання будівництва другої черги школи в с. Назавизів.

Володимир Попович наголосив на необхідності пошуку резервів: оптимізації штатів та здешевлення опалення за рахунок встановлення котлів економного типу.

Голова РДА Юрій Касіянчук вніс пропозицію конкретизовувати рішення колегії і визначати конкретних виконавців даних рішень.

З питання "Про завдання, що випливають із постанови Кабінету Міністрів України від 22.06.2012 року № 703 "Про затвердження порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень і порядку надання витягів з державного реєстру речових прав на нерухоме майно” інформувала Мисюк Юлія Іванівна – начальник реєстраційної служби районного управління юстиції.

Голова РДА запропонував провести семінар-навчання з головами сільських рад щодо роз'яснення діяльності та повноважень реєстраційної служби, роздати пам'ятки, визначити коло проблемних питань та через ЗМІ інформувати населення про діяльність служби.

"Про результати контрольно-ревізійної роботи в установах, підприємствах та організаціях Надвірнянського району за 2012 рік" доповідала Марія Мельник – завідувач сектору інспектування Верховинської об'єднаної державної фінансової інспекції (колишнє КРУ). Їй також запропоновано ширше висвітлювати діяльність установи та підготувати доповідь на семінар-навчання.

Категорія: Виконавча влада | Переглядів: 1160 | Додав: Адмін | Теги: Надвірнянська РДА, Мисюк Юлія Іванівна, Nadvirna, Касіянчук Юрій Дмитрович, Надвірна, новини, Надвірна новини, Уніят Василь Сепанович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]