Головна » 2013 » Лютий » 21 » У школі проведено “Веселі старти”
14:55
У школі проведено “Веселі старти”

Дуже цікавими для дітей молодших класів є проведення змагань "Веселі старті”. Це завжди справжнє спортивне свято для школярів.

На базі Надвірнянської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів, за сприяння Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх” та підтримки відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Надвірнянської РДА, проведений всеукраїнський спортивний захід "Веселі старти”. Основна його мета — популяризація спорту та формування культури здорового способу життя серед молоді.

На заході були присутні представники відділу організаційно-масової роботи Івано-Франківського обласного центру "Спорт для всіх” та провідний спеціаліст відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Надвірнянської РДА Боднарук Ігор Євгенович.

У змаганнях взяли участь три команди учнів Надвірнянської школи-інтернату. Програма змагань включала в себе різноманітні конкурси та естафети.

Ніхто з учасників спортивно-оздоровчого заходу "Веселі старти” не залишився без уваги. За активну участь у даному змаганні всі учасники отримали грамоти та медалі від обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх”.

Категорія: Виконавча влада | Переглядів: 1366 | Додав: Адмін | Теги: Надвірнянська РДА, Надвірнянська школа-інтернат, Боднарук Ігор Євгенович, Nadvirna, Надвірна, новини, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]