Головна » 2012 » Вересень » 15 » У президентській резиденції “Синьогора” на Прикарпатті за 24 млн. грн. побудують корпус для супроводжуючих осіб
14:37
У президентській резиденції “Синьогора” на Прикарпатті за 24 млн. грн. побудують корпус для супроводжуючих осіб

Згідно з повідомленням у "Віснику державних закупівель”, підрядником стало ТОВ "УНР ПІБ”.

Компанія була вибрана поза конкурсом за процедурою закупівлі "в одного учасника”, акцептована вартість операції становить 23 млн. 796 тис. 743 грн. Фінансування здійснюється за рахунок державного бюджету.

Будівництво буде проходити з вересня по грудень 2012 року в селі Гута Богородчанського району Івано-Франківської обл. Нагадаємо, що за цією адресою знаходиться президентська резиденція "Синьогора”.

В обґрунтуванні закупівлі йдеться, що тендер оголошено з причині доручення уряду та реалізації державних програм, передбачених для будівництва, реконструкції, проведення проектних і ремонтних робіт на пріоритетних об'єктах державного та регіонального значення, які перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення зазначених робіт та придбання обладнання.

На об'єкті необхідно виконати будівельно-монтажні роботи в кліматичних умовах Західного регіону, де погодні умови з настанням осені є досить складними. Згідно з технологією будівництва ряд робіт можна виконувати при мінусових температурах.

Нагадаємо, державна резиденція "Синьогора” створена для Президента України Леоніда Кучми у 2001 році на базі старого відомчого санаторію. Загальна площа приміщень становить 5 тис. кв. м. Три поверхи і підземні приміщення зі SPA-комплексом, фойє із зеленими колонами та мармуровою підлогою, триповерхова бібліотека з галереями, масивні люстри і каміни. На території резиденції є ставки і вертолітний майданчик. Резиденція призначалася для самітів і зустрічей на вищому рівні, а також відпочинку перших осіб.

Категорія: Богородчани | Переглядів: 880 | Додав: Адмін | Теги: гута, синьогора, Богородчани, Надвірна, новини, Надвірна новини, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]