Головна » 2013 » Травень » 6 » У Надвірній на поливаний понеділок стріляли в хлопця
22:08
У Надвірній на поливаний понеділок стріляли в хлопця
Сьогодні, 06 травня, вночі, біля міського озера в м. Надвірна невідома особа вистрілила із пістолета в хлопця, що гуляв з дівчиною. Пораненого доставили в лікарню, де зробили операцію. Потерпілий, Трошин Дмитро, до того відпочивав у кафе "Відпочинок", де, можливо, мав конфлікт з сторонніми особами. Прохання очевидців повідомити про особу нападника, а також про деталі інциденту. 
Категорія: Правопорушення | Переглядів: 1287 | Додав: Адмін | Теги: Озеро, Трошин Дмитро Володимирович, Надвірнянська ЦРЛ, відпочинок, Надвірна, новини, стрілянина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
1 МАХАДЖА  
0
ЦЕ БУВ ПРАЦІВНИК МІЛІЦІЇЇ НАЗВАЛИ НЕ ВІДОМИМ, ЩОБ ПРИКРИТИ СВОГО!!!! МЄНТА НА СМЕРТЬ!!!!!!

2 МАХАДЖА  
0
Значить це був психічно хворий мєнт!! Пацан тепер має з кулею в легенях жити

3 Гість  
0
90-ті наступають знов. Роботи немає, самі спортсмени і менти

4 громадсько-політична рада надвірнянщини  
0
22 травня 2013 р. в приміщенні будинку Надвірнянська « Просвіта» о 17.00 год. на засіданні громадсько – політичної ради Надвірнянщини, в рамках вшанування Дня Героя, відбудеться зустріч громади з Шовкошитним Володимиром Федоровичем, Народним депутатом України 1-го скликання

15 травня 1990
— 10 травня 1994, поетом, письменником,
першим заступником Голови Національної спілки письменників України, учасником в перепохованні Василя Стуса, Олекси Тихого та Юрія Литвина. Автором романів Кров — свята: історичний роман у двох книгах. - Київ, “Український пріоритет”, 2012. - 480 с.
Нова книга знаного українського письменника Володимира Шовкошитного — це дві початкові частини трилогії про путь і вибір України й українців у жахітті ХХ століття. Книга перша — це доповнений варіант відомого роману “Хресна путь”, в якому весь український світ вміщується в знекровленому голодомором селі Пологи. Долі героїв розходяться в часі й просторі, перетинаються з долями видатних людей, зокрема, Василя Стуса, та нездоланна сила крові, сила тяжіння рідного краю зав’язує в тугий вузол їхні земні паралелі, отож кожен долає свою хресну путь на голгофу України.
Друга книга дилогії — гостросюжетний роман “Білий кречет” - охоплює події 1937-1943 років на Поділлі, Волині й Галичині, війну, тоталітарних імперій та боротьбу УПА з ними.
Книга для широкого колу читачів.


Шовкошитний Володимир Федорович. Торкнутися небес. - К.: Ярославів Вал, 2010. - 220 с.
Ім’я Володимира Шовкошитного, чорнобильця, народного депутата, політика — добре відоме українцям. Його називають лицарем без страху і відступництва, таким він залишається і в творчості. Вірші поета Володимира Шовкошитного вражають глибиною емоційно-психологічної напруги, силою духовних і моральних випробувань, людяністю, підтвердженою щирою дружбою, любовною чуттєвістю. Ліричне “я” поета наповнене тою сконцентрованою чоловічою енергетикою, яка підносить людське серце, і в трагічному, і в оптимістичному сприйнятті світу не дає йому збайдужіти. Справа не лише у високій магії слова, а й у вивіреності позиції, актуальності проблематики, гострій до болю перейнятості долею людини і батьківщини.


Шовкошитний Володимир Федорович. Герої народжуються на могилах героїв. - К.: Український пріоритет, 2012. - 48 с.
“Герої народжуються на могилах героїв” книга дещо трагічного змісту, адже висвітлює нескорену боротьбу творчої інтелігенції за волю України. З’явилася вона з під пера В. Шовкошитного після його участі в перепохованні Василя Стуса, Олекси Тихого та Юрія Литвина. В повісті описано відчуття та переживання автора пов’язані з поверненням видатних українців на Батьківщину. До книги також увійшли деякі з віршів громадського спрямування митця, зокрема: “Вставай, Українцю!”, “Боже, дай Україні волю!”, “Воля і честь”.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]