Головна » 2013 » Січень » 29 » Семінар у Центрі зайнятості
10:45
Семінар у Центрі зайнятості

У Надвірнянському районному центрі зайнятості (директор — Стефанюк Олександра Василівна) проведено профінформаційний семінар.

Провідний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних Півторанюк Уляна Петрівна розповіла запрошеним про технологію отримання нової роботи, розпочавши це відомим висловом Анатоля Франса: "Успішно прожити один день - з цього починається мистецтво жити”. Визначення мотивації та причин, які зумовлюють фінансову необхідність, потрібність у соціальному признанні, бажання бути незалежною, кроки самореалізації - про ці всі фактори безробітні змогли ознайомитись докладно та записати необхідне на фліп-чарті.

Визначення перешкод у пошуках роботи та шляхів їх подолання було обговорено методом дискусії разом із фахівцем. Порадами щодо технології отримання роботи та підготовки до співбесіди була завершена теоретична частина заходу. На практичному занятті запрошені безробітні змогли опанувати тест "Вміння спілкуватися”, який дав змогу визначити показник від низького до високого рівня вміти спілкуватись з потенційним роботодавцем з метою працевлаштування на роботу.

Отже, вірити у себе, активно діяти і пам'ятати, що в сучасному суспільстві з ринковими відносинами на ринку праці важливо активніше здійснювати пошук роботи. Адже наше майбутнє в наших руках.

Категорія: Освіта | Переглядів: 1038 | Додав: Адмін | Теги: Надвірнянський центр зайнятості, Півторанюк Уляна Петрівна, Nadvirna, Надвірна, новини, Стефанюк Олександра Василівна, Надвірна новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]