Головна » 2012 » Липень » 12 » Прокуратура області перевіряла держлісгоспи
23:42
Прокуратура області перевіряла держлісгоспи

Івано-Франківська міжрайонна природоохоронна прокуратура перевіряла роботу шести державних лісогосподарських підприємств області. Серед них, за інформацією nadvirna.at.ua, і Надвірнянський держлісгосп.

Як з'ясувалось в ході перевірки, посадові особи лісгоспів недостатньо ефективно здійснюють заходи по охороні, захисту та відтворенню лісів на ввірених їм територіях.

Серед виявлених порушень найбільш поширеними є неналежне проведення очисток лісосік, пошкодження та незаконна рубка дерев, а також нераціональне використання мисливських угідь.

За результатами проведення перевірки природоохоронною прокуратурою внесено подання керівникам лісових господарств з вимогами усунути виявлені порушення та умови, що їм сприяють.

Разом з тим, прокуратура вимагає притягнути до дисциплінарної відповідальності посадових осіб, з вини яких допускалися порушення та сплатити до бюджету кошти за завдані збитки навколишньому природному середовищу.

Категорія: Правоохоронні органи | Переглядів: 828 | Додав: Адмін | Теги: ліс, Новини Надвірної, держлісгосп, Надвірна, новини, Надвірна новини, Прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]