Головна » 2012 » Липень » 10 » Прикарпатський військово-спортивний ліцей-інтернат порушує законодавство
20:12
Прикарпатський військово-спортивний ліцей-інтернат порушує законодавство

Прокуратура Надвірнянського району (прокурор Грицюк Назар Петрович) спільно з Державною фінансовою інспекцією в Івано-Франківській області (колишнє КРУ) перевірила проведення державних закупівель в Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті (директор - полковник Мартинюк Микола Лонгінович ).

Прокуратурою з’ясовано, що при тендерних процедурах протягом 2011-2012 років торги по закупівлі свіжого та замороженого м’яса відбулись незаконно. Внаслідок неналежної організації роботи комітету з конкурсних торгів до участі допустили приватне підприємство, яке не мало всіх документів, необхідних для участі у торгах.

Згідно з законом, його пропозицію повинні були відхилити, а торги через відсутність конкуренції взагалі відмінити, оскільки заявки подали лише два підприємства. Проте секретар комітету з конкурсних торгів, що відповідальний за їх проведення, цього не зробив, чим грубо порушив Закон України «Про здійснення державних закупівель».

За результатами перевірки прокуратурою внесено подання дирекції навчального закладу з вимогою усунути виявлені порушення та притягнути відповідальних осіб до дисциплінарної відповідальності.


Цікаво, на якій підставі відмовлено в порушенні кримінальної справи, оскільки, за інформацією nadvirna.at.ua, м’ясо придбавалось для ліцею, директором якого є Мартинюк Микола Лонгінович , за значно завищеними цінами?



Категорія: Правопорушення | Переглядів: 3954 | Додав: Адмін | Теги: прикарпатський військово-спортивний, Грицюк Назар Петрович, Мартинюк Микола Лонгінович, Надвірна, новини, Прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]