Головна » 2012 » Жовтень » 16 » Наркодилер продавав зілля надвірнянським дівчатам
11:30
Наркодилер продавав зілля надвірнянським дівчатам

Працівники міліції викрили у наркозлочинах мешканця Надвірнянського району, який поширював серед молоді наркотичний засіб психотропної дії з умістом бупренорфіну – речовини, обіг якої в Україні обмежено.

Зловмисника затримали в райцентрі, куди він приїхав з села, виконуючи замовлення окремих осіб на постачання наркотичного засобу "субітекс”. При затриманні у чоловіка було вилучено 3 фольгові згротки з дозованою кількістю наркотичної речовини.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники надвірнянської міліції перед цим задокументували низку фактів збування цим чоловіком наркоречовин. Що цікаво, у більшості випадків дилер виконував спеціальні "замовлення”, які надходили від дівчат. До прикладу, у той день, коли правоохоронці поставили крапку у злочинній діяльності чоловіка, він продавав дози "субітексу” 23-річній і 22-річній мешканкам Надвірної.

Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. "Кавалерові” з наркотою загрожує ув'язнення від 5 до 10 років.

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 754 | Додав: Адмін | Теги: наркотики, Надвірна, ст. 307 ККУ, новини, Надвірна новини, Надвірнянський РВ УМВС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]