Головна » 2013 » Липень » 29 » Місцеві чиновники і міліція сприяють торгівлі в невстановлених місцях і пустим місцям на ринках
17:55
Місцеві чиновники і міліція сприяють торгівлі в невстановлених місцях і пустим місцям на ринках

У місті Надвірна, як і в багатьох містах України, є проблема здійснення торгівлі продуктами харчування та іншими товарами у недозволених та місцях. Власне, для вирішення цієї проблеми у Надвірнянській міській було проведено засідання профільної депутатської комісії. У роботі комісії взяли участь представники мешканців вулиць Ринкової та Лисенка, де здійснюється несанкціонована торгівля, а також заступник начальника Надвірнянського районного відділу міліції Гаврилаш Володимир Іванович, помічник народного депутата Гладиш Галина, керівництво міськради та депутати. Питання, яке розглядалось на комісії, стосувалось несанкціонованої торгівлі на вулицях Лисинка та Ринковій. Мешканці цих вулиць неодноразово звертались у різні інстанції щоб вирішити цю проблему.

Зі слів мешканців вулиці Лисенка та Ринкова, торгівля, яка ведеться на вулицях Ринковій та Лисенка, досить суттєво ускладнює життя людям, які проживають у цьому районі. Мешканці неодноразово звертались у різні органи зі скаргами, а нещодавно звернулись до народного депутата України Юрія Дерев'янка Юрія Богдановича, який взявся за вирішення цієї проблеми, але підхід, який для вирішення проблеми обрав Юрій Дерев'янко, обурив підприємців, для яких торгівля є джерелом виживання. У спілкуванні з нашим журналістом підприємці висловили обурені діями народного депутата, якого вони обирали, в надії на сприяння розвитку підприємництва, а не його знищення.
На засіданні комісії профільної депутатської комісії міськради Галина Гладиш заявила, що відповідний документ з даного питання нардеп направив у Надвірнянський райвідділ міліції.

У свою чергу, заступник голови Надвірнянської міської ради Василенко Василь Васильович наголосив, що є відповідне рішення міськради, яке регламентує здійснення торгівлі та території міста Надвірна.
Осторонь проблеми не залишились і правоохоронні органи, які докладають максимум зусиль для забезпечення порядку, але дану проблему треба вирішувати спільно з органами місцевого самоврядування.

Голова постійної депутатської комісії Надвірнянської міської ради з питань торгівлі та взаємодії з правоохоронними органами Дем'янчук Ігор Романович вважає, що вирішення цієї проблеми лежить у площині людяності та розуміння один одного і в жодному разі не у площині кардинальних дій.

Категорія: Самоврядування | Переглядів: 1236 | Додав: Адмін | Теги: Василенко Василь Васильович, Гладиш Галина, Надвірна, Гаврилаш Володимир Іванович, Дерев'янко Юрій Богданович, Дем'янчук Ігор Романович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 тарас  
0
Гаврилаш, це ще надвірнянський базарний хабарник, якому платила половина ринку. І він ще працює. А де правий сектор.?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]