Головна » 2013 » Липень » 29 » Міліціонерам пообіцяли нові автомобілі
11:58
Міліціонерам пообіцяли нові автомобілі

Заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Лекарь зустрівся із представниками влади Надвірнянського району.

Здебільшого мова йшла про незадовільний стан доріг, упорядкування стихійної торгівлі в райцентрі, забезпечення особового складу райвідділу міліції, що підтримує правопорядок у гірській місцевості, службовим транспортом, участі громадськості в охороні громадського порядку. Також були пропозиції щодо збільшення кількості дільничних інспекторів і патрульної служби.

Голова постійної депутатської комісії Надвірнянської міської ради по взаємодії із правоохоронними органами Дем'янчук Ігор Романович почав із позитиву. На думку чоловіка, з приходом теперішнього керівництва міліції розпочалася добра співпраця та діалог із правоохоронними органами.

Для прикладу, нещодавно один із народних депутатів отримав запит щодо скарги на стихійну торгівлю на продовольчому ринку, що у центральній частині м. Надвірна. Завдяки співпраці органів самоврядування з міліцією питання вдалося вирішити без зайвих втрат часу, як для приватних підприємців, так і для представників влади. Наприкінці, депутат подякував заступникові міністра за стабільну ситуацію в регіоні. За його словами, хуліганства немає (? - авт.), відчувається контроль з боку правоохоронних органів.

Делятинський селищний голова Косило Михайло Михайлович розповів, що в Надвірнянському районі 32 населених пункти. Кількість дільничних дуже мала, а населення 8,5 тис. осіб. Окрім того, через селище проходить головна траса на гірськолижний курорт "Буковель", а отже часто можуть траплятися інциденти з туристами. Голова попросив відновити нічне патрулювання селища та запропонував співфінансування цих патрулів. Зокрема, селищна рада готова оплачувати бензин.

Сергій Лекарь пообіцяв узяти під контроль цей туристичний регіон та зазначив, що, з урахуванням сезонності, міністерство визначить позиції щодо роботи міліції в області. Стосовно проблем з матеріально-технічним забезпеченням, зокрема, службовим транспортом, особливо в такому туристичному регіоні, як Прикарпаття, то їх врахують при формуванні бюджету відомства на 2014 рік.

Категорія: Правоохоронні органи | Переглядів: 885 | Додав: Адмін | Теги: Лекарь Сергій, новини Надвірнянщини, Надвірна, Косило Михайло Михайлович, Делятин, Дем'янчук Ігор Романович, Надвірнянський РВ УМВС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]