Головна » 2013 » Січень » 5 » Кандидати в депутати обласної ради на вибори 27 січня 2013 року
16:31
Кандидати в депутати обласної ради на вибори 27 січня 2013 року

Кандидати в депутати Івано-Франківської обласної ради VI демократичного скликання замість вибулих по мажоритарному округу № 25 на проміжних виборах, призначених на 27.01.2013 року.


  1. Голіней Юрій Дмитрович, "Фронт Змін”.

  2. Грабовецький Володимир Миколайович, УРП.

  3. Жавранков Віталій В’ячеславович, КПУ.

  4. Лесюк Ярослав Юрійович, УНП.

  5. Марущак Тарас Ігорович, "Рідна Вітчизна”.

  6. Павлюк Богдан Васильович, "Україна Соборна”.

  7. Павлюх Володимир Васильович, НРУ.

  8. Петруняк Михайло Андрійович, "Відродження”.

  9. Повх Ігор Дмитрович, Ліберально-демократична партія України.


Населені пункти, в яких відбудуться вибори (округ № 25): м. Надвірна, смт. Битків, с. Бистриця, с. Климпуші, селище Згари, селище Причіп, с. Зелена, с. Максимець, с. Черник, с. Пасічна, с. Букове, с. Постоята, с. Соколовиця, с. Пнів, с. Білозорина, с. Мозолівка.

Категорія: Вибори 2012 | Переглядів: 1659 | Додав: Адмін | Теги: Марущак Тарас, Голіней Юрій Дмитрович, Жавранков Віталій В'ячеславович, Грабовецький Володимир Миколайович, новини, Надвірна, Лесюк Ярослав Юрійович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
1 Христина  
0
Повх ігор бармен він в обл раді буде пивко з мінеральною розносити?

2 Віктор Гнатович  
0
пані Христина, ВСІ в юнацькі роки з чогось починали, зараз людина адвокат, політик, до тогож успішний та перспективний, а ВАМ мабуть, "заздрість" і до цього часу не дає розвинутись ? СПІВЧУВАЮ !!!

3 ІВАН  
0
ВІКТОР ГНАТОВИЧ,СПІВЧУВАЮ Я ВАМ,СЛАБИМ ЛЮДЯМ...ЯКІ НІЧОГО В ЦЬОМУ ЖИТТІ НЕ ЗДАТНІ РЕАЛІЗУВАТИ,ВАМ ПОТРІБНО ЗВЕРНУТИСЬ ЗА ДОПОМОГОЮ В СПЕЦІАЛЬНО ВІДВЕДЕНІ МІСЦЯ,ХРИСТИНУ ВСІ ЗНАЮТЬ,ЯК ПЕРСПЕКТИВНУ ЛЮДИНУ,УСПІШНУ СПІВАЧКУ,ЯКА СВОЇМ ГОЛОСОМ ТІШИТЬ І ТІШИЛА ЛЮДЕЙ.....СВОЇ ВРАЖЕННЯ ТРИМАЙТЕ ПРИ СОБІ...А ХОЧЕТЕ ПОГОВОРИТИ,ТО МОЖЕМ ЗУСТРІТИСЬ ТА ОБСУДИТИ ВСІ ДЕТАЛІ...ЧОГО ХОВАТИСЬ...НЕ МОЖНА БУТИ ТАКИМИ ЗАВИСНИМИ ЛЮДЬМИ,ЧЕРЕЗ ТАКИХ ЯК ВИ,В НАШІЙ ОБЛАСТІ ТА ДЕРЖАВІ НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬСЯ,В ЛОЖЦІ ВОДИ ГОТОВІ ЛЮДИНУ ВТОПИТИ....ФУУУУ....ГАНЬБА ТИМ ЛЮДЯМ....

4 ІВАН  
0
Іван,христина це відвідува сайту ,не плутайте з кандидатом по округу №43

5 ПОВХ ІГОР  
0
Шановна Христина, звертається до Вас І. Повх . Скажіть, а чи важливим є те, на яких посадах розпочиналась трудова діяльність, чи то бетонника, штукатура, маляра, бармена, всі перелічені професії та інші також є важливими для суспільства, та більш важливим є те, ким ти є на сьогодні ! Якого складу ти характеру, що ти збираєшся робити для інших. Я можу порахувати Вам багатьох людей, які розпочинали свою діяльність з перелічених професій чи то схожих та стали успішними зробивши багато цінних вкладів для своєї держави, я небуду перелічувати їх, для Вас їхні імена та прізвища виглядатимуть як "формули з вищої математики" - та не про це річ. Я завжди пишаюся тими, хто вміє почати з низів та опиняється на висоті, без сторонньої чи матеріальної допомоги, а сам своєю волею, розумом та вмінням, хоча на цьому не зупиняється, здобувши матеріальні та духовні блага, ти починаєш замислюватись про тих хто поруч. Саме такі люди здатні іти до перемоги ! Я теж бажаю Вам бути такою ! Та як сказав Віктор Гнатович (дякую йому за підтримку), Вам потрібно ще "розвиватись"! Успіхів.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]