Головна » 2013 » Червень » 12 » Громадська приймальня — від громадських організацій
10:37
Громадська приймальня — від громадських організацій

Громадські активісти Надвірнянщини звертаються до громади через ЗМІ із заявою:


"Ви розчаровані. У Вас є запитання, скарги, невирішені проблеми, залишені запити без відповіді від органів місцевого самоврядування, влади, правоохоронних органів, медицини, освіти та інших Державних та недержавних установ.

Ми готові прийти Вам на допомогу”.


За ініціативи голови громадсько-політичної ради Надвірнянщини Лесюка Ярослава Юрійовича та за погодженням і підтримки голови громадського антикорупційного комітету при Надвірнянській районній державній адміністрації, голови Надвірнянської районної ради ветеранів війни та праці України Забачинського Миколи Антоновича, голови громадської організації "Асоціація захисту інтересів територіальних громад "Надвірнянщина” Андрійовича Михайла Васильовича, з 01 липня 2013 року за адресою м. Надвірна, майдан Шевченка, 19, в приміщенні Надвірнянської районної ради ветеранів війни та праці України, з метою вивчення та удосконалення контролю за рухом, термінами, своєчасними і достовірними відповідями на звернення громадян, кожного понеділка з 9.00 год. до 12.00 год. буде працювати громадська приймальня керівників громадських організацій, з надання жителям району допомоги у складанні заяв, звернень, запитів на інформацію до органів місцевого самоврядування, державних органів влади, правоохоронних органів, підприємств та організацій державної та приватної форм власності.

Кожне ваше звернення, направлене адресату для розгляду, виконання, реагування, буде на постійному контролі громадських організацій на паперових та електронних носіях.

До роботи у громадській приймальні запрошуємо керівників громадських організацій та ЗМІ.

За довідками звертатись по тел. 0978762505.

По понеділках тел. приймальної (03475) 2-24-28.

Категорія: Самоврядування | Переглядів: 694 | Додав: Адмін | Теги: Лесюк Ярослав Юрійович, новини Надвірнянщини, Надвірна, Забачинський Микола Антонович, новини, громадська приймальня, Андрійович Михайло Васильович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]