Головна » 2012 » Жовтень » 9 » Дерев'янко подав у суд на Партію регіонів
09:40
Дерев'янко подав у суд на Партію регіонів

Кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №87 Дерев'янко Юрій Богданович подав позов про оскарження дій Партії регіонів під час проведення передвиборної агітації в м. Надвірній до Івано-Франківського окружного адміністративного суду (голова суду - Черепій Петро Миколайович).

Позивач просить суд визнати протиправними дії політичної Партії регіонів пов'язані із виготовленням та розповсюдженням друкованих матеріалів передвиборної агітації.

Так, 03.10.2012 року у м. Надвірній на розі вулиць Гетьмана Мазепи і Княгині Ольги (біля ПАТ "Укртелеком” та по вулиці Котляревського було встановлено намети синього кольору із символікою Партії регіонів (голова Надвірнянського районного осередку — Дем'янчук Ігор Романович), з якої здійснювалося поширення газет та листівок, що не відповідають встановленим вимогам.

Нагадаємо, згідно з п. 7 ст. 69 Закону України "Про вибори народних депутатів України” передбачено, що друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск.

Категорія: Вибори 2012 | Переглядів: 955 | Додав: Адмін | Теги: Nadvirna, Черепій Петро Миколайович, Надвірна, новини, Дерев'янко Юрій Богданович, Надвірна новини, Дем'янчук Ігор Романович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]