Головна » 2012 » Серпень » 21 » Дерев’янко Юрій Богданович не змінюватиме політичної орієнтації й після виборів продовжить свою благодійну діяльність
21:40
Дерев’янко Юрій Богданович не змінюватиме політичної орієнтації й після виборів продовжить свою благодійну діяльність

Дерев’янко не збирається поповнювати лави провладних політичних сил і надалі відстоюватиме основні принципи опозиції, хоча на парламентські вибори йде самовисуванцем. Про це кандидат у народні депутати повідомив на зустрічі з виборцями, яка відбулася цими вихідними в смт. Богородчани. Такі ж зустрічі уже пройшли у Надвірній та Яремчі.

У Богородчанах учасникам зустрічі запропонували переглянути біографічний фільм про Юрія Дерев’янка. Далі слово взяв політик, і зустріч продовжилася у формі діалогу. В основному богородчанців цікавили три питання: чому Дерев’янко йде самовисуванцем, чи з образи не перейде до «регіоналів» та чи продовжить роботу його благодійний фонд.

«Об’єднана опозиція повинна була висунути кандидата, якого підтримують люди. Якщо партійне керівництво щось змінює – це предмет для обговорення, – переконаний Ю. Дерев’янко. — Якщо народ тебе підтримує, то справа честі відстоювати його інтереси.

Люди ініціювали збір підписів під зверненням до лідерів Об’єднаної опозиції із проханням усе-таки висунути кандидата, якого підтримують. Я не очікував такого кроку і щиро вдячний людям за таку ініціативу, відчуваю величезну відповідальність перед ними. Адже за 7 днів було зібрано 53456 підписів земляків на мою підтримку! Ігнорувати це волевиявлення, відмовитись від боротьби – означає зрадити довіру і очікування людей. Я цих людей зрадити не можу! А довіра людей – це не щось, що можна взяти і передати. Це те, чим не торгують і чого не передають».

Образи на опозицію Дерев’янко не тримає і не збирається переходити на бік провладної партії. За його словами, регіонали не мають на нього впливу, адже випробування великими грошима вже пройшов, а бізнес продав.

«Гроші для мене та моєї сім’ї ніколи не були чимось надзвичайним. Хоча ми були небагатими, проте жили щасливо. Необхідність заробляти прийшла в інститутські часи, коли батьки не мали фінансової спроможності мені допомогти, і в столиці доводилося виживати самотужки». Щодо бізнесу, то Ю. Дерев’янко продав усі свої підприємства, починаючи з 2005 року. За його словами, це було непросте рішення, та й продаж активів – справа не одного місяця. Процес тривав майже 3 роки. Нині політик не задіяний у жодному бізнесі. Живе і займається благодійністю за отримані від продажу кошти, які вигідно вкладені.

Благодійною діяльністю Ю. Дерев’янко почав займатися з 2009 року, тоді запланував допомогти рідній Надвірній. Про широку благодійність зразу і не думав, хотів спершу для себе вирішити, його це справа чи ні. Політик пригадує, що відповідь на запитання прийшла у с. Чорний Потік, коли приїхав до місцевої школи і побачив вдячні очі дітей, які грали в футбол на нещодавно збудованому сучасному спортивному майданчику.

Після того Дерев’янко вирішив зареєструвати благодійний фонд як повноцінну юридичну особу. Зараз робота фонду призупинена, а після виборів його діяльність буде відновлена, фонд працюватиме у звичному ритмі.

Категорія: Події | Переглядів: 1281 | Додав: Адмін | Теги: Дерев'янко, благодійний фонд, кандидат у народні депутати, вибори 2012, Надвірна, Чорний Потік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]