Головна » 2013 » Липень » 16 » Благодійна медична допомога надвірнянцям
22:04
Благодійна медична допомога надвірнянцям

13 -14 липня 2013 року в м. Надвірна працювала "Медична мобільна клініка" в кількості 26 чоловік міжнародної громадської організації "Асоціація милосердя "Єммануїл" з м. Києва.

За 16 год. роботи медичними працівниками мобільної клініки було оглянуто та надано консультації близько 500 жителям району. Також відвідувачам було призначено рекомендоване лікування, безоплатно надано необхідні першочергові ліки і препарати, окуляри та копії медично-консультативної картки. Окремим пацієнтам було рекомендовано продовжити консультації з медиками мобільної клініки, або ж певними профільними спеціалістами, яких немає у структурі Надвірнянської центральної районної лікарні.

Хочеться відзначити роботу дитячого педіатра, приділену хворим діткам. Батькам декількох важкохворих дітей асоціація запропонувала безкоштовне лікування у медичних закладах Києва та України, а також усяке сприяння, як у фінансовому, так і організаційному плані, у процесі їхнього видужування.

Дана благодійна акція на теренах нашого району була проведена за особистого запрошення даної медичної клініки нашим земляком Костицьким Василем Васильовичем — українським політичним та громадським діячем, головою Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Народним депутатом України I, II, III скликань, доктором юридичних наук, професором, заслуженим юристом України, член–кореспондентом Академії правових наук України, за сприянням очільника Всеукраїнського благодійного фонду ім. Виговського, депутата Надвірнянської районної ради Андруняка Ігоря Миколайовича.

Особлива подяка керівництву Надвірнянської ЦРЛ, а саме головному лікареві Ємельянчуку Сергію Васильовичу за сприяння у проведенні даного заходу та надання кабінетів для медичного обстеження, заступника з медичного обслуговування населення Сем'янів Емілії Ірадіоновни, яка безпосередньо займалася координацією даної благодійної акції у вихідні дні, працівникам ЦРЛ, які зголосилися добровільно бути задіяними та надавали усяку підтримку своїм столичним колегам, студентам–практикантам медичних закладів.

Директору Надвірнянського коледжу Національного транспортного університету Нагорному Ростиславу Васильовичу за надані хороші умови проживання медикам у гуртожитку закладу.

Надвірнянському міському голові Андрійовичу Зіновію Мирославовичу   за сприяння в організації та харчування медиків.

Окрема подяка усім задіяним волонтерам за взаєморозуміння та повагу до пацієнтів.

Жителі Надвірнянщини щиро вдячні вищеназваним керівникам, особливо керівництву та працівникам асоціації мобільної клініки, за надані можливості проведення такої медичної консультації і призначення рекомендованого лікування жителям краю та попросили керівництво асоціації знайти можливість у майбутньому ще раз провести медичне обстеження краян. Працівники асоціації пообіцяли доповісти керівництву щодо розгляду запрошення та можливості ще одного-двох приїздів до нашого району і, можливо, для зручності населення, уже на базі Делятинської чи Ланчинської міських лікарень.

Категорія: Події | Переглядів: 736 | Додав: Адмін | Теги: Ємельянчук Сергій Васильович, Андрійович Зіновій Мирославович, Нагорний Ростислав Васильович, Сем'янів Емілія Ірадіоновна, Андруняк Ігор Миколайович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]