Головна » 2013 » Лютий » 13

До Вас звертаються батьки безневинно убитого рожнятівськими мажорами 25-річного сина Поповича Миколи із с. Ріпне Рожнятівського району. Ця страшна для нас трагедія відбувалася таким чином. Зі слів мого покійного сина, 10.02.2012 р. повертаючись з роботи біля 18.00 год. разом із співробітником (односельчанином) Черпаком Петром Петровичем, чекали на зупинці в смт. Рожнятів свого автобуса.

Було холодно (період тридцятиградусних морозів в Україні), вони зайшли зігрітись у кафе «Елегія», де були побиті невідомими особами. Безпідставно мого сина вдарили з заді по голові, після чого він впав на підлогу де його копали ногами по голові та всьому тілу, син втратив свідомість, прийшовши до свідомості побачив, що на місці інциденту вже були працівники міліції, яких викликали офіціанти даного кафе. Працівники міліції підняли його з підлоги і разом із колегою доставили у Рожнятівський відділ міліції. (Далі про обставини зл ... Читати далі »

Категорія: Правопорушення | Переглядів: 1915 | Додав: Адмін | Дата: 13.02.2013 | Коментарі (0)

Народні депутати України від ВО "Свобода” Сич Олександр Максимович та Бенюк Богдан Михайлович звернулися до Кабінету Міністрів України із депутатським запитом, в якому вимагають негайно врегулювати проблеми та не допустити масового звільнення працівників Прикарпатського управління бурових робіт ПАТ "Укрнафта”, ліквідації Надвірнянської експедиції УБР і передачі нафтогазових свердловин акціонерного товариства стороннім приватним підприємствам, що абсолютно суперечить економічним інтересам держави.

У відповідь на звернення первинної профспілкової організації Прикарпатського управління бурових робіт ПАТ "Укрнафта" народні депутати України звернулися до Прем'єр-міністра України із депутатським запитом, в якому вимагають протидіяти черговим спробам масового скорочення працівників Прикарпатського управління бурових робіт ПАТ "Укрнафта”, ... Читати далі »

Категорія: Виконавча влада | Переглядів: 2125 | Додав: Адмін | Дата: 13.02.2013 | Коментарі (0)